ΑNΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΟΕ
ΑNΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΟΕ
Φανοβαφείο

Στον διεθνή κλάδο επισκευής αυτοκινήτων, μείζονα ρόλο παίζουν ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τα χρησιμοποιούμενα υλικά και τέλος το έμπειρο - καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Το φανοβαφείο μας διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό όπως:

  • Τροχήλατη καλύμπρα της Globaljic (2007)( www.globaljic.com ), με μήτρες για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, που εγγυάται την απόλυτα ακριβή επαναφορά της καροσερίας (σασί) στην εργοστασιακή γεωμετρία.
  • Το κορυφαίο μοντέλο Prestige της ιταλικής Novaverta (2007)( www.novaverta.com ) –παγκοσμίου ηγέτη στον κλάδο - με δυνατότητα βαφής ελαφρών φορτηγών και εξοπλισμένο με διπλά τοιχώματα, διασφαλίζει την απόλυτα ομοιόμορφη θερμοκρασία του θαλάμου βαφής , ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Μοναδικός μας προμηθευτής υλικών βαφής είναι η γερμανική Standox (www.standox.com) η οποία διαθέτει άριστης ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά ενώ παράλληλα είναι ο κατασκευαστής με τα περισσότερα approvals διεθνώς. Το τεχνικό μας προσωπικό διαθέτει πολυετή εμπειρία καθώς και άριστη και συνεχή εκπαίδευση. Έτσι μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις επισκευής.